{{alert.message}}
  • 19. 3. 2020
  • simplyClever
  • Nasveti

Globalna pandemija z novim koronavirusom močno vpliva tudi na mobilnost. Za varnost vas in vaših bližnjih je najbolje, da ostanete doma. A kaj storiti, ko morate kljub vsemu z avtomobilom v trgovino po hrano?

Preberite članek

Znate izbrati pravo?

  • 27. 9. 2017
  • simplyClever
  • Financiranje
  • Modeli
  • Simply Clever rešitve
  • ŠKODA
  • Tehnologija

Ona mora biti visoka. In blond. Ali vsaj rjavolasa. Z modrimi očmi, vsekakor. Idealna, pač. Pa bi bili s svojo sanjsko žensko tako srečni kot ste z žensko svojega življenja? Njo ste izbrali, ker ste poslušali svoje srce. In ker niste pozabili, kaj vam govori razum.

Nekaj podobnega je z avtomobili. Morda res sanjate o noro zmogljivi športni puščici, a z njo ne bi bili posebej srečni, ko bi bilo treba družino peljati na morje ali ko bi z njo zadeli ob kruto realnost slovenskih cest po še eni do asfalta neusmiljeni zimi.

Zakaj torej ne bi izbrali avtomobila zase drugače?

Saj veste: tako, da postavite na prvo mesto sebe in svoje potrebe. Običajni avtomobilski konfiguratorji od človeka zahtevajo, da takoj izbere karoserijsko obliko, se odloči med dizlom in bencinom, obkljuka bodisi ročni bodisi samodejni menjalnik. Potem je tu moč motorja pa platišča in oblazinjenje … In končno se pred vami pojavi vozilo s svojo ceno, o katerem potem malo razmišljate, se lotite konfiguracije na novo in zamenjate oblazinjenje, dodate paket, ki ste ga prej pozabili … In tako nekaj krogov.

Ni treba, da je tako

Kaj, če bi vas najprej vprašali, ali imate družino? Če radi kolesarite? Pogosto prevažate hišnega ljubljenčka? Če imate dovolj preklapljanja med dolgimi in kratkimi lučmi? Če potrebujete internet tudi v avtu? Za vsakim takšnim vprašanjem se skriva delček avtomobila in potreba, ki jo morda imate – ali pač ne. In vaši odgovori so tisti, ki pripeljejo do nabora vozil, kakršna ustrezajo vašim zahtevam.

Tak sodobni konfigurator pa vam ne bo le postregel z odstotkom ujemanja posameznega vozila z vašimi potrebami, s ceno in konkretnim zneskom serijske in doplačljive opreme, ampak vam bo ponudil tudi testno vožnjo in predstavil najugodnejšo opcijo financiranja.

Zakaj torej ne bi poskusili?

Preiskusite tak konfigurator tudi sami! Ker ponujata Rapid in Rapid Spaceback s svojimi različnimi izvedenkami in opremo toliko raznolikih možnosti, pisanih na kožo takorekoč komurkoli, boste pravo vozilo zase najhitreje našli ravno na ta drugačen način. Povedano z drugimi besedami: ste za nekaj novega?

 

 

Sorodni članki